Wereldwijd in 80 landen actief

Klaassen BV

Al ruim 60 jaar importeren wij machines en gereedschappen voor de metaalverwerkende industrie. Wij zijn een onafhankelijk familiebedrijf. Wij richten ons op de professionele gebruiker die hoge eisen stelt aan kwaliteit, advies en service. Onze klanten zijn gevestigd in de Benelux. Omdat alle aangeboden machines en toebehoren zelf door ons worden geïmporteerd zijn wij in staat om hoogwaardige kwaliteit te leveren tegen een concurrerende prijs. Hierbij worden geen concessies gedaan aan kwaliteit.

Deze site presenteert ons Bodor laser programma. Ons overige machine programma vindt u op www.klaassenmachines.nl.

Assortiment

Het Bodor laser snijprogramma omvat CO2- en met name fiber lasers. Met verschillende laservermogens en werkbereiken kunnen wij u compleet ontzorgen. Laser graveren van tekst, logo’s en afbeeldingen in RVS, plexiglas, natuursteen, glas, hout en vele andere materialen behoord tot de Bodor mogelijkheden.

Bodor service

Hoogwaardige service, continue kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Ons team ondersteunt en adviseert u met veel kennis enthousiasme. De juiste adviezen zijn de basis om gezamenlijk succes te creëren.

 

Fiberlaser Laser snijden Bodor Klaasen machines

bodorlaser.nl
Top
Spring naar toolbar